L O A D I N G . . .

 

Reserveringsregels

 

1. Deze reserveringsregels betreffen het online boeken van lessen bij Ski Promotion Deventer. Deze reserveringsregels zijn een aanvulling op de Algemene Voorwaarden van Ski Promotion Deventer.

2. Om online te reserveren, moet een klant van Ski Promotion Deventer staan ingeschreven als cursist. In dit kader is er sprake van elektronische opslag van persoonsgegevens zoals bedoeld in de Algemene verordening gegevensbescherming. Ski Promotion Deventer slaat binnen dit systeem adresgegevens en reserveringsdetails op. Deze data worden ALLEEN gebruikt voor de normale bedrijfsvoering van Ski Promotion Deventer en niet gedeeld met derden. De uitvoering van een en ander is in handen van i-Reservations b.v. te Abcoude.

3. Skilessen duren 1 uur. Dit uur wordt weer opgedeeld in 6 blokken van elk 10 minuten, of 8 blokken van 7,5 minuten. Een reservering geldt voor de helft van deze blokken. Een lesuur komt dus neer op 30 minuten baangebruik waarbij gewisseld wordt met andere cursisten.

4. Het is mogelijk om zelf online lessen te reserveren, maar alvorens er online kan worden gereserveerd dient er een niveau bekend te zijn. Voor de eerste les op een rolbaan staat dat niveau altijd vast. Mocht je voor de eerste keer willen reserveren maar heb je al wel vaker (bij ons of een andere skibaan) op een rolbaan geskied, dan kun je eenmalig telefonisch reserveren zodat we een betere niveau inschatting kunnen maken. Hiermee proberen wij niveauconflicten te voorkomen.

5. Een les moet minimaal 2 uur van tevoren worden geboekt. Na 23:00 uur kan er voor de volgende dag pas vanaf 12:30 worden gereserveerd. Wil je binnen deze termijn lessen kun je bellen met de skischool, 0570-636354.

6. In eerste instantie dient een bestaande reservering aangevuld te worden. Indien dit niet mogelijk is door niveau verschil / verschil in sport / verschil kind of volwassene, dan dient de reservering aan te sluiten op de al aanwezige reservering(en) binnen het dagdeel. 

7. Elke online gemaakte reservering wordt per e-mail bevestigd en is na 30 minuten definitief. Dit is echter geen garantie dat de les doorgaat. Daarvoor zijn minimaal twee inschrijvingen nodig. Ski Promotion Deventer neemt contact op als zich geen tweede cursist heeft gemeld.

8. Gereserveerde lessen kunnen ook online worden geannuleerd. Doe je dit langer dan 24 uur van tevoren dan zijn er geen annuleringskosten. Annuleer je binnen deze 24 uur dan vervalt het recht op deze les. In het geval van overmacht kan Ski Promotion Deventer een last minute les als vergoeding geven. Om hiervoor in aanmerking te komen moet de les vooraf telefonisch afgemeld worden.

N.B. Annuleringskosten zijn uiteraard niet aan de orde wanneer een te late annulering het gevolg is van het feit dat Ski Promotion Deventer een les annuleerde.

9. Betaling dient bij de eerste les aan de balie plaats te vinden. Online reserveringen kunnen alleen worden gedaan wanneer deze direct betaald worden of wanneer je nog een tegoed hebt.

10. Voor alle zaken waarin deze reserveringsregels niet in voorzien beslist Ski Promotion Deventer

 

Algemene Voorwaarden Leskaarten

 • Het laagseizoen is van 8 september tot 1 november 2019, en van 1 maart tot 1 juli 2020.
 • Bij minder dan 3 personen behouden wij ons het recht het lesuur te verplaatsen.
 • Met een leskaart kun je zelf afspraken maken op de tijden dat het jou het beste uitkomt.
 • Leskaarten zijn alleen geldig voor de periode en het seizoen waarvoor deze gekocht zijn.
 • Leskaarten voor het voorseizoen en de daguren kunnen uitsluitend worden gevolgd in de daartoe bestemde periode.
 • Leskaarten zijn persoonlijk.
 • Alle prijzen zijn inclusief het gebruik van ski’s (snowboard) en schoenen.
 • Lessen geschieden volledig op eigen risico.
 • Leskaarten zijn geldig tot 1 juli 2020.
 • Een seizoenskaart geeft recht op 24 lessen (1 les per week) tijdens het winterseizoen van 8 september 2019 tot 1 juli 2020.
 • Restitutie van lesgeld vindt niet plaats.
 • Kortingen op leskaarten worden berekend over de prijzen die tijdens het hoogseizoen gelden.
 • Een losse les wordt alleen gereserveerd indien vooruit betaald wordt.